>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Кравця ока не видно, - Ребров

Артем знову отримав травму перед іграми збірної

У Кравця ока не видно, - Ребров
Фото: ФК "Динамо"

Матч проти "Карпат" київське "Динамо" догравало у меншості. У другому таймі в боротьбі за м'яч зіткнулися одразу три динамівці: Кравець, Бурда та Ленс. У підсумку, Артем, який отримав виклик у збірну України, не зміг продовжити гру. Після матчу Сергій Ребров повідомив, що футболіста переслідує якийсь рок:

"Кравець? У нього зараз ока взагалі не видно... Якийсь рок його переслідує: учетверте його викликають до збірної, і утретє він отримує травму якраз перед від'їздом у розташування національної команди. Щодо Бурди і Віди остаточного діагнозу наразі немає. Але, якщо вони обидва дограли матч до кінця, то, думаю, там не так усе страшно".

Микита Бурда, один із "героїв" епізоду, так прокоментував ситуацію:

"Вийшло так, що м'яч мене перелітав, я ніби задкував і вистрибував, щоб зіграти головою. Артем навпаки пішов на м'яч. Я відчув удар, відразу голова закрутилися, потім хлопці сказали, що йде кров. Я помацав, зрозумів, що розсічення якесь. Але нічого, щойно голову зашили.

Кравець? Його теж зашили, здається, брову. У нього дуже сильна гематома від удару, око напухло. Не знаю, як так вийшло. Артему треба у збірну їхати, і це, звичайно, погано, що так сталося".

Нагадаємо, у матчі "Шахтар" - "Дніпро" травму голови отримав ще один гравець збірної Тарас Степаненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram