>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: Люксембург на одній нозі не обіграєш

Досвідченому тренерові не подобається настрій на матч із "карликом"

Фоменко: Люксембург на одній нозі не обіграєш
Фото: ffu.org.ua

15 листопада збірна України в рамках відбору на Євро-2016 зіграє проти однієї з найслабших збірних континенту - із командою Люксембургу.

У понеділок українська команда зібралася в Козині, де готуватиметься до майбутнього поєдинку. Наставник збірної Михайло Фоменко напередодні гри стурбований настроєм своїх підопічних на гру:

«У сучасному футболі немає команд, які можна обіграти на одній нозі. Усі навчилися грати, та й нас дуже добре знають. Ми вже бачили цього суперника, коли готувалися до матчів проти Білорусі та Македонії. Люксембург - це непроста команда, яка може попсувати нерви. Ми ще маємо час, щоб краще розібрати суперника і добре підготуватися. Зараз головне - відновитися, тому що кожен гравець національної збірної мав складні матчі в чемпіонаті. Але є час, тому до суботи будемо в гарній формі.

На команду, з якою нам належить зіграти, якийсь нехороший настрій. Я прошу вибачення за те, що говорив, що в групі окремо стоять тільки команди Іспанії та Люксембургу. Це неправильно. Хлопці теж читали це інтерв'ю.

Люксембург має 9 легіонерів: 2 людини представляють бельгійські клуби, 2 - французькі, 2 - німецькі, по одному футболісту - з чемпіонатів Швейцарії, Швеції та Болгарії. Це непроста команда. Вони виставлять і кращих представників місцевого чемпіонату. Сильні футболісти зібрано в обороні. Вони грають другим номером, добре обороняються, роблять ставку на контратаки і «стандарти». А їхні лідери - ті виконавці, які представляють європейські чемпіонати. Ми ще маємо час, щоб розповісти про все команді, побудувати план на гру, а потім виконати його».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram