>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фоменко: з мотивацією виникли проблеми

Південноамериканські збірні в Київ летіти не захотіли

Фоменко: з мотивацією виникли проблеми
Фото: ffu.org.ua

У вівторок збірна України зіграла внічию з Литвою в товариській грі. Після матчу Михайло Фоменко заявив, що у його вихованців були проблеми з мотивацією:

"У нас така робота, що повністю бути задоволеним неможливо. Тож чимось ми задоволені, чимось - ні. Але в будь-якому разі, ми отримали достатньо інформації про тих футболістів, яким дали можливість себе проявити. А от чим ми точно незадоволені, так це тим, що цей матч відбувся після офіційного поєдинку, а не перед ним. Якби ми проводили такий спаринг до зустрічі з Люксембургом, то мотивація футболістів була б вищою. А так не всі якості хлопців були сьогодні з ними на полі. Крім того, на мотивацію хлопців міг би вплинути вищий рівень суперника. Але зараз охочих їхати в Україну просто немає. Ми хотіли зіграти з південноамериканської командою, і ФФУ навіть заплатила їм гроші, але вони не приїхали. Тож у нас є проблеми з підбором спаринг-партнерів.

Багато хто говорить про те, що збірна України в цьому відбірному циклі відрізняється від самої себе в попередньому "відборі". Це дійсно так. Пояснюється це просто. У відбірковому циклі до ЧС-2014 у нас всі хлопці були живі-здорові і жодних кадрових проблем ми не мали, граючи в одному і тому самому складі. А зараз у нас проблеми перед кожною грою. Стабільність у грі - це, перш за все, стабільність складу. Оскільки цього немає, то важливий тільки результат.

Будковський? Це ж прес-конференція, а не розбір гри. Тим більше, розбирати дії футболіста можна тільки тоді, коли він вже повністю осягнув принципи ведення гри команди. А в діях Будковского поки більше видно роботу, яку він звик виконувати в клубі. Але щодо самовіддачі до нього претензій у мене немає".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram