>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Московські аматори тролять Аршавіна: Андрію, давай до нас. ВАЗ та особисту роздягальню гарантуємо

"Квазару" потрібен класний плеймейкер

Московські аматори тролять Аршавіна: Андрію, давай до нас. ВАЗ та особисту роздягальню гарантуємо
Фото: fczenitspb.ru

Московський аматорський колектив "Квазар" запрошує у свою команду Андрія Аршавіна, який втомився сидіти в запасі "Зеніту" і задумався про Москву. "Квазар" гарантує Андрію чисті футбольні емоції, особисту роздягальню і автомобіль.

"Жваво сприйняли новину про ваше бажання знайти команду у Москві. Справа в тому, що нам терміново потрібен плеймейкер, аби викликати вічну гикавку у Газзаєва. Попередній був чудовим хлопцем, але не ліз в обведення навіть стільця, а за силою і точністю передачі його були ближчими до Яузе, ніж до голу.

Все дуже серйозно, Андрію. Без вас трійця наших форвардів тиняється з місця на місце в очікуванні, поки хто-небудь згадає про них і надішле бажану звісточку. Втім, одного разу вони майже отримали м'яч і з радісними криками кинулися в атаку, але виявилося, що це Ротенберг намагався обробити верховну передачу в Новогорську. Будь ласка, згляньтеся над ними і врятуйте від самотності (або купіть їм собаку).

Але ми були б егоїстами, якби думали тільки про свої інтереси. Напевно, і вам цей союз принесе задоволення і поверне втрачений душевний спокій. В останні роки ви, футболіст яскравий і розкутий, не з власної волі позбавили себе пошуку пригод у футболі і виявилися залученим у механічну гру, яка бере усіх у полон. У Квазарі ви щонайменше отримаєте позабуті, чисті футбольні емоції, а в кращому разі ми дамо вам особисту роздягальню і ВАЗ-2101 Олега Інкіна, нашого кращого бомбардира.

P.S. і знижку на подальше обслуговування "ластівки" у другого тренера Левана Гагієва", - сказано у відкритому листі ФК "Квазар" Аршавіну.

Нагадаємо, Аршавін вже три роки не грає на серйозному рівні. Кращий футболіст Росії минулого десятиліття спершу грів лавку в лондонському "Арсеналі", а потім у пітерському "Зеніті". Минулого тижня агент футболіста заявив про бажання свого клієнта продовжити кар'єру в Москві. ЦСКА і "Локомотив" вже відмовилися від послуг досвідченого півзахисника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram