>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" втратило очки на "Говерлі", президент подарував "Олімпіку" перемогу

Підопічні Маркевича несподівано програли в матчі з аутсайдером

"Дніпро" втратило очки на "Говерлі", президент подарував "Олімпіку" перемогу
Фото: ФК "Днепр"

У суботу відбулися два матчі 13-го туру УПЛ. У Києві донецький "Олімпік" переграв маріупольський "Іллічівець" - 3: 2. Один з м'ячів у складі донеччан провів граючий президент клубу Владислав Гельзін. Для десятого номера "Олімпіка" це перший м'яч в елітному дивізіоні. Переможний же, третій, м'яч у ворота маріупольців провів вихованець "Іллічівця" Ігор Тищенко. У складі приазовського клубу м'яч престижу на свій рахунок записав Сергій Яворський, який починав футбольну кар'єру в... "Олімпіку". Ще одного "олімпійця" у складі "Іллічівця" Кулача видалили на 40-й хвилині.

Ця перемога дозволила "Олімпіку" наздогнати "Зорю". Обидві команди набрали по 18 очок і ділять 4-5-е місця. Нагадаємо, луганчани сьогодні зіграють з "Ворсклою" (14 очок). "Іллічівець" з 3 пунктами посідає 13-е місце.

У другому матчі дня "Дніпро" на своєму полі не зумів обіграти "Говерлу". Ужгородці, які займають 11-е місце, вишикували біля своїх воріт оборонні редути, зламати які господарі змогли лише раз. На 57-й хвилині після подачі 13-го кутового відзначився Нікола Калинич. Але на 60-й хвилині Віталій Каверін (вихованець "Дніпра") зрівняв рахунок. Забити переможний м'яч "Дніпро" так і не зумів. Більше того, на 83-й хвилині Калинич заробив другий "гірчичник" і пішов відпочивати.

Таким чином, "Дніпро" в 12-ти іграх набрав 27 очок. У "Шахтаря" на 2 бали менше. "Динамо", яке сьогодні зіграє із запорізьким "Металургом", набрало також 27 пунктів.

"Олімпік" - "Іллічівець" - 3:2

Голи: Кадим'ян, 6, Гельзін, 45, Тищенко, 61 – Тотовицький, 28, Яворський, 90

"Дніпро" - "Говерла" - 1:1

Голи: Калинич, 57 – Каверін, 60

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram