>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед"вистраждав перемогу над "Арсеналом"

"Дияволи" просиділи практично весь матч в обороні, однак перемогли принципового суперника

"МанЮнайтед"вистраждав перемогу над "Арсеналом"
Фото: EPA/UPG

У центральному матчі англійської вікенду "Арсенал" на своєму полі програв "МанЮнайтед" - 1:2. Результат закономірним назвати не можна. "Каноніри" провели, можливо, кращий свій "осінній" матч, але Де Хеа був незрівнянний і став кращим гравцем матчу.

У першому таймі Вілкшир і Санчес не реалізували п'ять забійних моментів! У другому таймі "Арсенал" продовжував тиснути, але іспанський голкіпер продовжував рятувати "Дияволів". Зрештою, на 56-й хвилині одна з рідкісних виповзок манкуніанців до чужих воріт завершилася успіхом. Щесни помилився на виході, а Валенсія вдарив у бік воріт і м'яч рикошетом від Гіббза залетів у ворота. На 85-й хвилині Руні, реалізувавши вихід один на один, забив другий м'яч у ворота "Арсеналу". На 5-й компенсованій хвилині Олів'є Жиру все-таки пробив Де Хеа.

"МанСіті" не без проблем на своєму полі обіграв "Суонсі". А ось "Челсі"легко розправився з ВБА. Свій черговий м'яч в АПЛ провів Дієго Коста.

Таким чином, "Челсі" в 12-ти іграх набрав 32 очки. Другим йде "Саутгемптон" - 25 балів в 11 матчах. У "МанСіті" - 24 пункти, у "МанЮнайтед" - 19, у "Арсеналу" - 17.

"Арсенал" — "МанЮнайтед" 1:2

Голи: Жиру, 90+5 — Гіббз, 56 (у свої ворота), Руні, 85 

"МанСіті" — "Суонсі" 2:1

Голи: Йоветич, 19, Туре, 62 — Боні, 9

"Челси" — ВБА 2:0

Голи: Коста, 11, Азар, 25

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram