>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент-бомбардир за гол виставився просто в роздягальні

Рекордсмену довелося святкувати на всіх "фронтах"

Президент-бомбардир за гол виставився просто в роздягальні
Фото: olimpik.com.ua

Президент-гравець "Олімпіка" Владислав Гельзін в суботу відзначився голом у ворота "Іллічівця". Таким чином, Владислав став найстаршим бомбардиром в історії чемпіонатів України з показником 41 рік 86 днів. Після матчу рекордсмен зазначив, що у наступній грі своєї команди у стартовий склад навряд чи потрапить:

"До останнього сумнівався, що з'явлюся на полі з перших хвилин. Але на передматчевому тренуванні наш головний тренер Роман Санжар сказав: "Григоровичу, готуйся - швидше за все, вийдеш у стартовому складі".

Сама гра мені, чесно кажучи, не сподобалася - команда не зуміла показати себе з кращого боку. Але порадувало, що вдалося забити м'яч і вивести "Олімпік" вперед. У підсумку це допомогло здобути перемогу, що вдвічі приємно

.

"Виставився"? Відразу після гри. Я зайшов у роздягальню і привітав команду з перемогою. Там все і сталося. Привітання від друзів приймав як в індивідуальному порядку, так і з командою. Довелося святкувати на всіх фронтах... Після матчу можу собі дозволити пару фужерів шампанського.

У матчі з "Іллічівцем" я вперше вийшов у стартовому складі в прем'єр-лізі, однак із "Чорноморцем" в наступному матчі навряд чи зіграю з перших хвилин. Справа в тому, що в розташування команди зі своєї збірної Марокко повернувся Моха, який зараз демонструє впевнену гру. Хлопцеві лише 21 рік, у нього велике майбутнє. В осінніх матчах він себе добре зарекомендував, тому буде куди правильніше грати зі "старту" йому, а не мені. А от якщо виникне необхідність і тренер вирішить, готовий вийти на заміну".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram