>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучер готовий зіграти проти "Атлетіка"

"Гірникам" для виходу в плей-оф ЛЧ достатньо набрати одне очко у двох матчах

Кучер готовий зіграти проти "Атлетіка"
Фото: shakhtar.com

Сьогодні у Львові донецький "Шахтар" в рамках п'ятого туру групового турніру ЛЧ прийме баскський "Атлетік". Напередодні матчу Мірча Луческу зазначив, що гості битимуться за свій імідж:

"Атлетік" не має шансів на вихід у плей-оф ЛЧ? Тут мова йде не про шанси, а радше про імідж команди. Колектив захищає свої традиції, свою історію. Будь-яка команда, граючи в Лізі чемпіонів, максимально віддається, щоб домогтися позитивного результату - домогтися перемоги! Підтвердженням того, що "Атлетік" битиметься за очки, є той факт, що вони привезли всіх без винятку футболістів. Незалежно від того, що недавно відбулася гра чемпіонату і скоро суперника очікують інші поєдинки Прімери, де ситуацію треба виправляти.

Травми? Кучер відновився. Уже тренувався в загальній групі. Зрозуміло, що немає ігрової практики. Останній матч провів із білорусами. Але сподіваюся, з тим досвідом, який він має, проблем на завтрашній зустрічі виникнути не повинно. Тим більше, він грав на "Сан-Мамесі" в Більбао і добре знайомий із цією командою. Шкода, що Ордець отримав серйозну травму і тимчасово вибув".

Нагадаємо, "Шахтар", набравши 8 очок, практично забезпечив собі місце в плей-оф ЛЧ. А ось "Атлетік" вище за третє місце вже не підніметься. У матчі першого кола команди зіграли внічию - 0:0.

Додамо, що всі квитки на цю гру вже продано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram