>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Просинечки погодився очолити Азербайджан за 1,5 млн євро

Тренерська кар'єра у Роберта не складається

Просинечки погодився очолити Азербайджан за 1,5 млн євро
Фото: alo.rs

Роберт Просинечки дав свою згоду очолити збірну Азербайджану з футболу, повідомляє azerisport.com. Три дні тому відбувся другий раунд переговорів у Парижі, де представники АФФА зустрілися з хорватським тренером. 16 днів тому там же відбулися початкові переговори обох сторін. Враховуючи, що визначено умови, то немає жодних перешкод для підписання контракту.

Просинечки також був кандидатом на пост наставника збірної Боснії та Герцеговини. Однак Роберт вибрав Азербайджан. Хорват підпише контракт до кінця відбірного циклу Євро-2016. Вартість контракту становить 1,5 мільйона євро.

Просинечки представлять громадськості 2 грудня. Цього ж дня відбудеться перша прес-конференція нового головного тренера.

Нагадаємо, раніше з Азербайджаном працював Берті Фогтс. Але після низки нищівних поразок на старті відбіркової кампанії до Євро-2016 досвідченого німця відправили у відставку.

Додамо, Просинечки - відомий у минулому хорватський півзахисник. Більшу частину кар'єри провів в Іспанії, де виступав за "Реал", "Севілью", "Ов'єдо" і "Барселону". Як тренер працював у збірній Хорватії (асистент тренера у 2006-2010), "Црвені Звезді" і турецькому "Кайсеріспорі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram