>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Конгрес не зможе відправити Конькова у відставку, - співробітник ФФУ

Анатолій Дмитрович може спати спокійно?

Конгрес не зможе відправити Конькова у відставку, - співробітник ФФУ
Фото: shahta.org

Питання про відставку президента ФФУ Анатолія Конькова немає в порядку денному чергового грудневого конгресу організації. Про це заявив керівник департаменту інформації ФФУ Павло Терновий.

"Ми керуємося нормами нашого статуту і статутів ФІФА й УЄФА. Згідно із цими статутами, питання про відставку президента в порядку денному чергового конгресу, який не є виборним, а є виключно звітним, не стоїть. Виконком міг проголосувати за внесення цього питання в порядок денний конгресу, але виконком уже відбувся і це питання навіть не обговорювалося серед членів виконкому.

Ми не знаємо, можливо, дехто із залу захоче поговорити про це і вирішити, що потрібно висловити недовіру, але є порядок денний, є статут, і є правила, тому жодних дій із цього приводу бути не може згідно із законом", - зазначив Терновий.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що Конькова можуть достроково відправити у відставку на майбутньому конгресі ФФУ. Причиною послужило те, що голова ФФУ не з'явився на переговори з Мішелем Платіні з приводу кримських клубів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram