>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: "Ворскла" цехової солідарності не виявила

Полтавці відмовилися грати в понеділок

Ребров: "Ворскла" цехової солідарності не виявила
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер київське "Динамо" в рамках 5-го туру ЛЄ зіграє з португальським "Ріу Аве". Сергій Ребров в інтерв'ю "Команді" зазначив, що його вихованці серйозно готуються до майбутнього поєдинку:

"Ми поважаємо будь-якого суперника, хоча, коли виступаємо вдома, зобов'язані показувати свій футбол, ні під кого не підлаштовуючись. Команда серйозно готується до цього поєдинку, і тренерський штаб підказує виконавцям, що у супротивника добре виходить, а чим ми просто зобов'язані скористатися.

Залишилося провести чотири гри цього року. Сподіваюся, сил вистачить, хоча це дійсно непросто. Тут, до речі, хотілося б відзначити наступний момент. Справа в тому, що ми зверталися у "Ворсклу" з проханням перенести поєдинок наступного туру з неділі на понеділок, але отримали відмову. Ніхто не вимагає якихось привілеїв, але слід розуміти, що "Динамо" відстоює честь країни на міжнародній арені і є базовим клубом збірної України. І якщо нема, скажімо, цехової солідарності, про це треба думати Прем'єр-лізі. У ситуації, коли посеред тижня немає жодних матчів, необхідно дозволити командам, які виступають у єврокубках, проводити поєдинки в понеділок. Такий пункт не завадило б прописати у регламенті.

Посилення? Безумовно, але воно буде точковим. Наше головне завдання - зберегти тих хлопців, які у нас є...".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram