>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: виграємо групу ЛЄ - буде легше навесні

Президентові клубу гра сподобалася

Суркіс: виграємо групу ЛЄ - буде легше навесні
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У четвер "Динамо" перемогло "Ріу Аве" і здобуло путівку в плей-оф Ліги Європи. Після гри Ігор Суркіс в ефірі програми "Про Лігу Європи" на телеканалі "2+2" зазначив, що перед командою стоїть завдання посісти перше місце у групі:

"Завдання вирішили, але не остаточно, тому що "Ольборг" виграв. Треба не програти в Румунії, щоб на мажорній ноті закінчити цей сезон. У футболі дрібниць не буває, вийдемо з першого місця - буде легше навесні. Але команда - молодці, я їх привітав з тим, що вони вирішили завдання виходу в плей-оф. Постараємося у грудні поставити жирну крапку і закінчити на мажорній ноті цей сезон.

Я задоволений результатом як уболівальник. Але є тонкощі, які в команді розберуть. Може, тренер незадоволений, може, самі хлопці чимось незадоволені. У першому таймі було достатньо моментів у Артема Кравця, він міг їх реалізовувати. Хлопці в другому таймі це все виправили. Але погодьтеся, ми могли і до перерви вести 3:0. Була компактність між лініями, нашим воротам практично не загрожували, команда знала, чого хоче добитися. І знала, у що треба грати для того, щоб добитися результату. Це дуже приємно, і є прогрес. Але не можна зупинятися, треба працювати далі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram