>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павлов: Кварцяний, ти - боягуз

Через лучан та одеситів "Іллічівець" потерпає всю осінь

Павлов: Кварцяний, ти - боягуз
Фото: man.tochka.net

У неділю «Іллічівець» у формально домашньому поєдинку в Дніпропетровську програв «Волині» 1:3. Після матчу наставник маріупольців Микола Павлов не потиснув Кварцяному руки, а на прес-конференції назвав його боягузом:

«Хочу сказати. Ось ви бачите, зараз перенесли гру «Чорноморця» і «Металіста». Звинувачують у всьому міліцію, що вона не могла забезпечити порядок. Хочу нагадати пану Керницькому (генеральний директор одеситів), що в Маріуполі на початку чемпіонату було дуже-дуже спокійно. У нас були довідки та гарантії від губернатора, від міліції - від усіх органів, які гарантували безпеку проведення матчів у Маріуполі.

До цього пан Кварцяний влаштував там паніку - їхати, каже, не хочу, злякався. Я йому сьогодні не потиснув руки, тому що вважаю - він боягуз. І в тому, що ми перші дві гри не зіграли вдома, винуваті пан Керницький і Кварцяний. Якби команда Маріуполя провела перші дві гри вдома, від нас ніхто не пішов би і ми не страждали б, як страждаємо зараз протягом усього цього чемпіонату».

Нагадаємо, на початку чемпіонату, коли в Маріуполі було відносно спокійно, «Іллічівець» планував прийняти «Чорноморець» і «Волинь» у себе вдома. Але суперники відмовилися приїжджати до Маріуполя, ігри відбулися в Одесі та Луцьку. Наразі приазовці з трьома очками перебувають на останньому місці в УПЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram