>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: у "Дніпрі" багато баласту

Миронові Богдановичу потрібні нові футболісти

Маркевич: у "Дніпрі" багато баласту
Фото: ФК "Днепр"

У понеділок «Дніпро» зіграв унічию з донецьким «Металургом» і опустився на третє місце в УПЛ. Після матчу Мирон Маркевич укотре зазначив, що команда потребує доукомплектування:

«Я постійно говорю про це, і керівництво клубу знає, що я прошу доукомлектувати команду. У нас багато баласту - це зрозуміло всім. Але знаєте, зараз такий час. Усе залежить від нашого президента. Я озвучив усі позиції, які мені потрібно. Ми працюємо, є люди на ці позиції. Я прихильник того, щоб брати молодих перспективних футболістів 21-23 років, які дійсно будуть прогресувати. Навіть витратити серйозні гроші - я впевнений, що з часом вони будуть коштувати значно більше. З іншого боку, зараз така ситуація в країні, що про щось говорити теж... Але немає сумнівів, що «Дніпро» потребує посилення. І якби тут сидів хтось інший, він би сказав те саме. Виходять три футболісти на заміну, і вони не підсилюють гру, а послаблюють. Я розумію, Матеус - гравець топ-рівня, але він поки що не готовий, і я йду на те, щоб його ставити для якнайшвидшого набору форми. Але є багато проблемних позицій: лівий захисник, опорні півзахисники, і основне - плеймейкер нам потрібен кров із носа.

Криза в Селезньова? Складно сказати. Можливо, річ у психології. Він переживає, адже в Донецьку в нього залишилося все. Людина думає, що буде. Крім того, заграв Калинич - сьогодні нам його не вистачало. Я прихильник гри з одним форвардом. Усе разом. Він сьогодні хотів, намагався, але цього мало».

Зазначимо, раніше гендиректор «Дніпра» Андрій Стеценко заявив, що клуб цікавиться півзахисником «Ворскли» Артемом Громовим. А от Шав'єр із «Металіста» дніпропетровцям не по кишені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram