>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Легіонер "Говерли" через затримки зарплати не може вилікувати свою матір

У Шуфрича футболісти наразі грають безкоштовно

Легіонер "Говерли" через затримки зарплати не може вилікувати свою матір
Александр Шуфрич
Фото: fcgoverla.uz.ua

Захисник "Говерли" Серж Акакпо заявив, що в команді важка фінансова ситуація. З цієї причини тоголезець готовий у міжсезоння покинути Ужгород. Про це Серж повідомив в інтерв'ю Xsport:

"Ситуація з грошима в команді складна. Треба похвалити всіх футболістів за те, що вони викладаються на 100%, не маючи зарплати місяцями. Але це вже не перший такий випадок у моїй кар'єрі. Проте зараз особливо складно - у мене є сім'я, хвора мати, і я вже не можу оплачувати її перебування в лікарні.

Щодо подальшої кар'єри, впевнений в одному: мушу змінити клуб! Адже складно виступати за команду, де не платять грошей. До того ж я борець за характером, люблю випробування, хочу грати у великих матчах, перемагати. А в ужгородських умовах цього складно досягти. Мені здається, я готовий перейти у кращу команду. Хоча мені подобається Україна, я був би не проти залишитися тут, і якщо якийсь сильний клуб запропонує контракт, залишуся, оскільки ваш чемпіонат хороший. Інакше буду змушений переїхати в іншу країну".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболісти "Говерли" не отримують зарплату півроку. Олександр Шуфрич (віце-президент клубу) неодноразово заявляв, що у клубі проблем немає, а затримка має "технічний характер".

Водночас "Говерла" досі не розрахувалася зі старими боргами і не виключено, що найближчим часом ФФУ зніме з команди очки.

На цей момент в активі ужгородців 9 очок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram