>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У "Чорноморці" гравці можуть знімати з картки тільки по 100 гривень, - Назаренко

Футболістам набридло чекати

У "Чорноморці" гравці можуть знімати з картки тільки по 100 гривень, - Назаренко
Фото: odessamedia.net

Футболістам одеського «Чорноморця» набридло грати безкоштовно. Якщо до 5 грудня керівництво клубу не виплатить команді належних грошей, гравці звернуться у відповідні інстанції. Про це розповів півзахисник «моряків» Сергій Назаренко:

«Коли я переходив у «Чорноморець», у мене відбулася розмова з його керівниками, на якій ми обговорили умови мого контракту. Хоча в одеському клубі зарплати і не були такими високими, як раніше, мене запевнили, що з виплатою грошей все буде стабільно. Але виявилося, що навіть у «Чорноморці» немає жодної стабільності.

Ми попросили Клімова розрахуватися з командою. Якщо цього не станеться до 5 грудня, ми залишаємо за собою право подавати відповідні листи у вищі інстанції».

Понад те, футболісти "Чорноморця" не можуть отримувати більш ніж три тисячі гривень на місяць через ліміт у банку "Імексбанк", на картки якого гравцям нараховують зарплату.

"Так, ліміт дійсно існує. Виходить, що в день дозволяють знімати лише 100 гривень або трохи більше - десь так виходить. Не можна навіть, щоб зароблені гроші перераховували тобі на рахунок в іншому банку", - додав Назаренко.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що футболісти "Чорноморця" цього сезону ще не отримували зарплату. У січні-лютому 2014 року провідні гравці "моряків" покинули команду через фінансову нестабільність. Чутки ж про проблеми в клубі з'явилися ще торік. Повідомляли, що президент "Чорноморця" Леонід Клімов виставив клуб на продаж. Але охочих купити "іграшку" не знайшлося, внаслідок чого почалося скорочення бюджету. У зимове міжсезоння команду, ймовірно, залишать тренер Роман Григорчук і досвідчені футболісти.

Додамо, що ультрас "моряків" вимагають від Клімова припинити знущання з клубу і пригрозили футбольним босам провести люстрацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram