>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кварцяний: патріоти Волині повстали проти брехні

Кутаков сам спровокував заворушення

Кварцяний: патріоти Волині повстали проти брехні
Фото: tsn.ua

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував скандальну ситуацію навколо матчу своєї команди проти "Металіста", який перервали на 88-й хвилині через агресивні дії луцьких фанів.

"Ми дуже ретельно готувалися до матчу. Готувалися до дій "Металіста"... Єдине, що ми не вивчали, це як грати проти арбітра. Гравці "Металіста", який стояв, знали, що у них є три судді, четвертий, делегат, інспектор.

Я спочатку спокійно сказав: "Дімо, судіть нормально". І що з цього вийшло?! Я вчора дивився англійський футбол, там судді не видно. А у нас...

Як, скажіть, нам дивитися в очі інвестору, який, як може, все робить для того, щоб у нас був футбол у Луцьку. Ми працюємо, а потім таке суддівство. Сьогодні вболівальники повстали проти брехні. Так, можливо, це неправовий метод. Але як, скажіть, їм поводитися? Вони молодці, вболівальники, сьогодні. Можливо, це дійде до федерації, до суддів.

Я сподіваюся, що судді визнають свої помилки. Це буде перший крок до очищення українського футболу. І тоді наш інвестор зрозуміє, що до чого. І підтримуватиме команду в майбутньому.

Я завжди підтримую патріотів Волині. Уболівальники, можливо, перейшли регламент, але треба поставити себе на їхнє місце. Йде війна, вони прийшли на матч, заплатили за квитки і хочуть побачити гарний футбол. І потім одна людина починає знущатися над футболістами і вболівальниками. З одного боку я розумію, що порушено процес, але суддя сам це спровокував", - розповів Кварцяний.

Нагадаємо, три роки тому Кварцяний на післяматчевій прес-конференції (теж після матчу з "Металістом") заявив, що "всі судді корумповані до шнурівок" і у нього є "докази" на кожного арбітра. П'єрлуїджі Коліна "попросив" тренера їх надати, але Кварцяний більше цю тему не піднімав.

22 листопада цього року Кварцяний після матчу з донецьким "Металургом" заявив, що "раніше "Волинь" дружила з арбітрами, а тепер на це немає бюджету".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram