>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: Леоненко може говорити все що завгодно, - його думка нас не цікавить

Кияни можуть зарахувати собі в актив 2014 рік

Ребров: Леоненко може говорити все що завгодно, - його думка нас не цікавить
Фото: dynamo.kiev.ua

«Динамо» другу половину 2014-го провело чудово. Кияни пробилися у весняну частину ЛЄ, а в чемпіонаті лідирують, мають п'ятиочкову порівняно із «Шахтарем». Сергій Ребров в інтерв'ю Ua-football попросив не порівнювати себе з Валерієм Лобановським:

«Очевидно, що порівнювати мене з Лобановським абсолютно неправильно. Те, що нам протягом цих півроку вдалося, звичайно, радує. У грі футболістів є хороші зміни. Ми намагаємося знайти підхід до хлопців. Судячи з того результату, якого ми вже досягли, наразі щось нам вдається. Але не говорив би, що в команді щось змінилося кардинально.

Леоненко сказав, що ми намагаємося грати в «Барселону»? Леоненко може говорити що хоче. У яку «Барселону» ми граємо? Може, для вас Леоненко - це фахівець авторитетний, але для нас - ні. Візьмімо будь-яку людину, яка непогано грала у футбол, але після цього не робила нічого, не отримала жодної освіти, але вважається при цьому експертом. Варто до таких прислухатися? Вважаю, думки журналістів авторитетніші, ніж висловлювання цих експертів. Журналісти мають освіту, можуть сформулювати свої думки.

Щодо манери гри, то я не згоден, що вона для «Динамо» нова. До нас команда не контролювала м'яч? Чи не було високого класу швидкісних футболістів, здатних добре атакувати? Контролювати м'яч - не означає грати, як «Барселона». Врахуйте те, що ми завершуємо майже кожну свою атаку. Ми не стоїмо на своїй половині і не перекочуємо один одному по десять-двадцять передач».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram