>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанЮнайтед" котком пройшовся по "Ліверпулю"

Іспанці де Хеа і Мата поставили "Червоних" на коліна

"МанЮнайтед" котком пройшовся по "Ліверпулю"
Фото: EPA/UPG

«Манчестер Юнайтед» у центральному поєдинку 16-го туру АПЛ розгромив «Ліверпуль». Мерсисайдці здорово почали матч, шокувавши «Дияволів» пресингом. Футболісти МЮ у стартові хвилини насилу перетинали центр поля. Але чи не перша вилазка «Дияволів» до воріт гостей завершилася взяттям Джонса: Валенсія втік на фланзі відразу від трьох мерсисайдців і викотив м'яч під удар Руні. «Шрек» був влучним. Двадцять секунд перед тим Рахім Стерлінг проґавив 100% шанс відкрити рахунок, програвши дуель де Хеа. Взагалі, іспанського голкіпера справедливо визнано кращим гравцем матчу. Якби не феноменальна гра Давида, матч міг піти за абсолютно іншим сценарієм. Де Хеа витягнув п'ять «мертвих» м'ячів!

А ось його опонент Джонс (перший номер «Червоних» Міньоле залишився в запасі) пропустив усе, що летіло в рамку воріт. Хоча провини голкіпера і немає - Мата і ван Персі завдавали вирішальних ударів у практично порожні ворота. Та варто відзначити, що Мата другий м'яч у ворота «Ліверпуля» забив з офсайду.

Тож МЮ, здобувши шосту перемогу поспіль, повертається в чемпіонську гонку. Від «Челсі» манкуніанці відстають на 8 очок, від МС - на 5. «Ліверпуль», набравши 21 бал, займають 10 місце.

«МаЮнайтед» - «Ліверпуль» 3:0

Голи: Руні, 12, Мата, 40, ван Персі, 71

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram