>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: у лютому важливий не рейтинг суперника, а наша готовність

"Генгам" у минулі вихідні обіграв ПСЖ

Суркіс: у лютому важливий не рейтинг суперника, а наша готовність
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" в 1/16 фіналу ЛЄ зіграє з французьким "Генгамом". Ігор Суркіс зазначив, що французи доволі успішно грають із сильними опонентами:

"На рейтинги ми не дивимося: кожен суперник на цій стадії становить серйозну небезпеку. Тим паче, що в останньому турі свого чемпіонату "Генгам" обіграв ПСЖ.

Тому на будь-якого опонента нам треба налаштовуватися і з кожним грати з першої до останньої хвилини. У лютневих матчах буде важливий не рейтинг суперника, а наша власна готовність.

Ми хотіли зіграти з тим суперником, якого гарантовано пройдемо. А оскільки до виходу на поле не можна нічого гарантувати - цілком покладався на волю жереба.

"Генгам" - це молода, амбітна команда, минулого сезону виграла Кубок Франції. Не дуже вдало виступає зараз у Лізі 1, займаючи тринадцяте місце, але добре налаштовується на сильних опонентів. До ПСЖ пристойно зіграла із "Сент-Етьєном", та й у Лізі Європи виглядала непогано. Словом, "Генгам" - це команда-сюрприз, і підійти до зустрічей з нею нам важливо у всеозброєнні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram