>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Шуфрича немає бажання довести до банкрутства "Говерлу", - Грозний

Футбол тісно пов'язаний з економічною ситуацією в країні

У Шуфрича немає бажання довести до банкрутства "Говерлу", - Грозний
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Нестор Шуфрич розрахується з футболістами "Говерли" наприкінці тижня за минулий чемпіонат. Про це повідомив наставник команди В'ячеслав Грозний:

"Як би нам того не хотілося, а футбол все одно знаходиться під впливом подій, які зараз, на жаль, відбуваються в Україні. Падіння гривні і зовнішня загроза не можуть не чинити свого впливу.

Є й внутрішні проблеми - керівники змінюються, а корупційні схеми залишаються тими самими. Все це, так чи інакше стосується власників клубів, які змушені зіткнутися з тими чи іншими проблемами - у банківській сфері, отриманні коштів для фінансування команд.

Треба розуміти, що всі клуби у країні не державні, а приватні. Ті гроші, які багато хто, можливо, хотів вкласти в інфраструктуру, йдуть на забезпечення зовсім інших речей.

Є певні негаразди і у "Говерли" - ми з Максимом Шацьких часто зустрічаємося з Нестором Шуфричем, і він чесно говорить нам про те, які у нас є нагальні проблеми. За словами керівника, якби він не хотів утримати команду, то давно б її збанкрутував. Ситуація не з простих, але є бажання далі бути на плаву. Перед початком сезону ми домовилися, що всі суми з особистих контрактів гравців і тренерів зменшаться удвічі. Зараз до кінця тижня нам пообіцяли, скажімо так, частково погасити борг минулого чемпіонату".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболісти "Говерли" не отримують зарплату з серпня. Деякі гравці не бачили грошей з весни. Як підсумок, більшість легіонерів влітку покинули Ужгород.

Додамо, що фінансові проблеми також відчувають "Карпати", "Волинь", запорізький "Металург", "Чорноморець".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram