>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Ель Ніньо" Торрес підписав контракт з "Атлетіко"

Фернандо повернувся додому

"Ель Ніньо" Торрес підписав контракт з "Атлетіко"
Фото: http://gigafootball.net

«Атлетіко» підтвердив перехід нападника «Мілана» Фернандо Торреса на правах оренди. Оренда розрахована на півтора року. Найближчим часом Торрес пройде медогляд.

Раніше повідомляли, що у зворотному напрямку вирушить форвард «матрацників» Алессіо Черчі, проте мадридський клуб поки що не підтвердив цієї інформації.

Нагадаємо, Торреса вважають одним із кращих вихованців «Атлетіко». У першій команді «матрацників» Фернандо провів 6 сезонів (82 голи у 214 іграх). 2007-го «Ель Ніньо» перебрався до «Ліверпуля». У першому ж сезоні 24-річний іспанець забив 33 м'ячі в усіх турнірах, побивши кілька рекордів «червоних». На цьому його успіхи в Англії закінчилися. Торрес залишався гравцем основного складу «Ліверпуля», але до ролі лідера так і не доріс. 2011 року «Челсі» заплатив за Фернандо 50 млн фунтів. Однак гра за «синіх» перетворилася для іспанця на суцільне розчарування. Забивши 20 голів у 110 іграх, «Ель Ніньо» під свист «Стемфорд Бридж» і улюлюкання лондонських журналістів покинув Англію. У «Мілані» іспанець не зміг проявити себе - 1 гол у 10 матчах.

Додамо, що у складі збірної Іспанії 30-річний Торрес виграв ЧЄ і ЧС, а у складі «Челсі» - Лігу чемпіонів і Лігу Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram