>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Челсі" пропустив п'ять м'ячів у першому матчі 2015 року

"Тоттенхем" нагадав Моурінью про "Барселону"

"Челсі" пропустив п'ять м'ячів у першому матчі 2015 року
Фото: EPA/UPG

У 20-му турі англійської Прем'єр-лізі вдарив грім. Лідер чемпіонату "Челсі" з тріском програв у лондонському дербі "Тоттенхему". При цьому команда Моурінью, яка завжди славилася своєю надійною обороною, пропустила 5 м'ячів.

Хоча починався матч для "Синіх" чудово. На 18-й хвилині Дієго Коста відкрив рахунок. Іспанець з бразильським паспортом перебував, правда, в офсайді, який лайнсмен прогавив. "Шпор" такий хід гри не збентежив, і ще до перерви "Тоттенхем" нокаутував лідера. На 30-й хвилині Кейн зрівняв рахунок, а перед самим свистком арбітра на перерву Роуз і Таунсенд ще по разу засмутили Куртуа - 3:1.

На 52-й хвилині Кейн, оформивши дубль, зробив рахунок просто непристойним для "Челсі" - 1:4. На 61-й хвилині Еден Азар, скориставшись помилкою Фасіо, підсолодив пігулку.

Наприкінці матчу Чадлі і Террі, забивши по м'ячу, встановили остаточний рахунок - 5:3. Зазначимо, що Джон забив у чотирьох останніх матчах 3 голи.

Додамо, що Жозе Моурінью останній раз пропускав 5 м'ячів у 2010-му році - в "Ель Класіко".

Програвши, "Челсі" опустився на друге місце. Команду Моурінью завдяки різниці м'ячів випередив "МанСіті". В активі обох команд по 46 очок.

"Тоттенхем" - "Челсі" 5:3

Голи: Кейн, 30, 52, Роуз, 44, Таунсенд, 45+4 (з пенальті), Чадлі, 78 - Коста, 18, Азар, 61, Террі, 87

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram