>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Металіст" зробив пропозицію польському снайперу

П'ятковскі чекає дзвінка з Німеччини

"Металіст" зробив пропозицію польському снайперу
Фото: sport.interia.pl

"Металіст" проявляє інтерес до 30-річного форварда "Ягеллонії" Матеуша П'ятковскі, повідомляє Sport.pl. Польський клуб пропозиція харків'ян влаштовує, але футболіст не поспішає підписувати контракт із харків'янами. У послугах форварда зацікавлений клуб другої Бундесліги, і Матеуш нібито має намір перебратися до Німеччини, а не в Україну.

Авторитетний німецький портал Transfermarkt оцінив форварда у 350 тисяч євро. У 2013 році "Ягеллонія" заплатила "Дольчан Забка" 250 тисяч євро за Матеуша.

Зазначимо, що за підсумками 2014 року П'ятковскі увійшов до топ-10 рейтингу польських бомбардирів. Матеуш у 32 іграх за "Ягеллонію" відзначився 15-ма м'ячами (восьме місце). Причому 12 голів П'ятковскі провів в осінній частині чемпіонату (друге місце у гонці бомбардирів Екстраліги). Для порівняння Роберт Левандовскі забив 22 голи у 46-х іграх (перше місце), а Теодорчик - 16 у 29-х матчах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Металіст" має серйозні фінансові проблеми. З цієї причини Харків у січні можуть покинути зірки, котрі залишилися (Гуйє, Вільягра, Шав'єр).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram