>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"МанСіті" заплатить 32 млн євро за "друга Яя"

"Городяни" придбали кращого бомбардира минулого року

"МанСіті" заплатить 32 млн євро за "друга Яя"
Фото: EPA/UPG

"Манчестер Сіті" в найближчі дні оформить черговий гучний трансфер. Федерація футболу Кот-д'Івуару повідомляє, що форвард "Слонів" Вілфрід Боні став гравцем "городян".

Англійські журналісти у свою чергу стверджують, що "Суонсі" за форварда отримає 25 млн фунтів (32 млн євро). Цей трансфер стане найбільшим в історії "Лебедів".

Англійські експерти зазначають, що Боні - не той футболіст, який потрібен "МанСіті". Атакувальна лінія "городян" і так укомплектована чудово (Джеко, Агуеро) і, в першу чергу, Пеллегріні потребує не чергового бомбардира, а класного захисника. Однак кандидатуру Вілфріда пролобіював партнер нападника по збірній Яя Туре, тому Пеллегріні не залишилося іншого вибору як погодитися на такий трансфер.

Трансфер 25-річного Боні, ймовірно, дозволить "Сіті" з легким серцем відпустити чорногорця Йоветіча. "Ювентус" нібито готовий заплатити за нападника 18 млн євро.

Додамо, що за підсумками 2014 року Боні став кращим бомбардиром АПЛ. Івуарієць забив 20 голів, випередивши Агуеро (18 голів), Туре (17) і Руні (16).

У "Суонсі" Вілфрід перебрався тільки влітку 2013 року, перейшовши з голландського "Вітесс".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram