>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Челсі" розтрощив "Суонсі" в 22-му турі АПЛ

"Сині" покарали "Лебедів" за недолугу гру в обороні

"Челсі" розтрощив "Суонсі" в 22-му турі АПЛ
Фото: EPA/UPG

У суботу відбулися матчі 22-го туру англійської Прем'єр-ліги. Лідер чемпіонату "Челсі" в гостях розгромив валлійський "Суонсі". Підопічні Моурінью в першому таймі забили суперникам чотири м'ячі, скориставшись грубими помилками захисників "Лебедів": дублями "вистрілили" бразильці Оскар і Дієго Коста. У другому таймі добив суперника Шюррле, який вийшов на заміну.

"Манчестер Юнайтед" зі скрипом здолав аутсайдера ліги КПР. У другому таймі виручив "Дияволів" Маруан Феллаїні, якому асистував Валенсія. Наприкінці матчу закріпив перевагу МЮ Вілсон. Таким чином, "Дияволи" перервали свою триматчеву безвиграшну серію. Для наставника КПР Харрі Реднаппа цей матч може стати останнім на чолі команди. Маститому англійцю загрожує відставка, адже його підопічні йдуть на передостанньому, 19-му, місці.

"Саутгемптон", конкурент МЮ за третє місце, мінімально переміг потужний "Ньюкасл". Героєм зустрічі став голландець Еліа, який оформив дубль. Здобув перемогу і "Ліверпуль". "Червоні" завдяки голам Боріні і Ламберта здолали "Астон Віллу".

Таким чином, "Челсі", набравши 52 очки, продовжує очолювати АПЛ. У "МанСіті" в активі 47 пунктів, у "Саутгемптона" - 42, у "МанЮнайтед" - 40, у "Арсеналу" - 36, у "Ліверпуля" - 35.

Сьогодні в центральному матчі вікенду битимуться "МанСіті" та "Арсенал".

"Ньюкасл" — "Саутгемптон" 1:2

Голи: Гуффран, 29 — Еліа, 14, 62

КПР — "Манчестер Юнайтед" 0:2

Голи: Феллаїни, 58, Вілсон, 90+4

"Астон Вілла" — "Ліверпуль" 0:2

Голи: Боріні, 24, Ламберт, 79

"Суонсі" — "Челсі" 0:5

Голи: Оскар, 1, 36, Дієго Коста, 20, 34, Шюррле, 79

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram