>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: не чекайте від "Динамо" гучних трансферів

Зарубіжні журналісти, тим не менш, сватають в Київ гравців з Італії, Франції та Португалії

Суркіс: не чекайте від "Динамо" гучних трансферів

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що футболістів високого рівня в Україні зараз не заманиш:

"Не так просто в нинішніх умовах запросити іноземного футболіста високого рівня. Якщо не припиниться те, що відбувається у нас в країні, буде ще складніше. Люди думають, перш за все, про свою безпеку. Київське "Динамо" грає і тренується сьогодні в комфортних умовах. Але сьогодні комфортні - а завтра вони можуть стати менш комфортними. "Шахтар" - лідер українського футболу, і не так просто пояснити, чому він не грає у себе вдома в Донецьку. Тому гучних трансферів цього року не чекайте, у будь-якому разі - від київського "Динамо" точно.

Беланда переходить в "Ювентус"? Чутки! Не більше того! Я - офіційна особа, тому кажу тільки про те, що лежить на моєму столі. У мене немає пропозицій від "Ювентуса", Беланда в оренду не віддається. Якщо це і далі буде транслюватися через інтернет-ресурси, то нехай всі знають - своїх гравців основної команди я в оренду не віддаю!

Вибори президента ФФУ? Я ніяк не дивлюся на ці події, бо з певних пір вони мене зовсім не цікавлять, скажу вам відверто. Те, що так воно буде, я знав від самого початку, коли воно все відбувалося. Мені складно говорити, тому що мій брат очолював ФФУ - нехай оцінюють люди. Моя думка: треба обирати гідну кандидатуру, яка прибере інтриги і створить рівні умови для всіх. Щоб не працювали ніякі "спортивні директори", а був створений нормальний незалежний суддівський комітет, і взагалі всі служби були рівновіддалені від клубів.

Але хто виграє - мені абсолютно байдуже. Я не підтримую жодну кандидатуру, тому що ми не маємо права голосу. До речі, нас, як клуб "Динамо" (Київ), ніхто не запрошував на конгрес - раніше хоча б запрошували побути. Клуб, який постачає більше всіх гравців в усі збірні, надає свою інфраструктуру - ми хіба не готуємо зміну для своєї збірної? А нас навіть не спромоглися запросити. Тому що я можу сказати? Кого виберуть - того виберуть!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram