>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ващук вирішив поборотися за крісло президента ФФУ

Владислав напише програму розвитку футболу на 10 років

Ващук вирішив поборотися за крісло президента ФФУ
Фото: sport.oboz.ua

Колишній захисник київського «Динамо» і збірної України Владислав Ващук балотуватиметься на виборах президента ФФУ, які пройдуть 6 березня. Про це повідомляє «Футбольний клуб».

«Зовсім недавно прийняв рішення, що я теж подам документи на участь у виборах президента федерації. Зараз я пишу програму розвитку футболу на 10 років уперед. Просто нове віяння потрібно футболу. Дивишся-дивишся на це і розумієш - треба вже цей ручний режим прибирати.

Я ще не зареєструвався. Але я подивився, і чому б ні ?! Чому Заммер зумів у Німеччині, чому німці стали чемпіонами світу, чому в них друга хвиля молоді, яка дійсно найкраща у світі? Значить, вони щось роблять якось по-іншому. Вони просто організовано підходять до тих речей, які спланували заздалегідь. А чим ми гірші за них? Треба просто розкривати це.

Я не йду на вибори просто так, я буду писати програму розвитку футболу на 10 років, я не кажу про чотирирічний період», - розповів Владислав.

Нагадаємо, крім Ващука, про своє бажання боротися за посаду президента ФФУ оголосили Олег Печерний і Ярослав Грисьо. Також, імовірно, у виборах візьмуть участь Анатолій Коньков (чинний голова ФФУ), Віталій Данилов (президент УПЛ) та Андрій Павелко (фаворит майбутніх виборів). Термін реєстрації кандидатів спливає 6 лютого.

Додамо, Ващук після завершення кар'єри працював у київському «Арсеналі».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram