>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Челсі" осоромився у Кубку Англії

Фаворити зазнають краху в найбільш непередбачуваному футбольному турнірі

"Челсі" осоромився у Кубку Англії
Фото: EPA/UPG

У суботу в Англії відбулися матчі 4-го раунду Кубка Англії. Турнір, який був завжди багатий на сенсації і неймовірні історії, на цей раз шокував не лише англійську публіку. Так, дві найсильніші команди АПЛ примудрилися вдома (!!!) програти колективам з першого дивізіону.

"Челсі" на "Стемфорд Брідж" у першій половині забив два м'ячі у ворота "Бредфорда". Спершу відзначився Кехілл після навісу з кутового, а потім забив Рамірес, якому асистував Саллах. Два забиті м'ячі зіграли з "Синіми" злий жарт - увірувавши в перемогу, підопічні Моурінью зупинилися. А ось "Бредфорд" і не думав викидати "білий прапор". Підопічні Паркінсона ще до перерви один м'яч відіграли (Стід). Другий тайм пройшов під диктовку гостей з Чемпіоншипа. До пори, до часу Чех виручав "Челсі", але на 75-й хвилині і Петро був безсилий - Феліпе Мораїш (колишній гравець "Челсі"!) відновив статус-кво. Моурінью миттєво відреагував і кинув у бій Азара і Сеска, але було пізно. "Бредфорд", піймавши кураж, не думав зупинятися. На 82-й хвилині Халлідей класним ударом у дальню "дев'ятку" вивів аутсайдера вперед. А у вже компенсований час Єтс забив четвертий м'яч у ворота "Челсі". Після матчу Жозе Моурінью назвав виліт своєї команди ганьбою, а також зайшов в роздягальню "Бредфорда" і особисто привітав кожного гравця гостей з настільки грандіозним успіхом.

Виліт "МанСіті" вийшов куди менш "гучним". Поразка "Городян" від "Міддлсбро" вийшла буденною і банальною.

"МанЮнайтед" і "Ліверпуль" також не змогли домогтися перемог. "Дияволи" на виїзді не змогли здолати скромний "Кембридж", а "Ліверпуль" на "Ендфілде" не дотиснув "Болтон". "Червоні" практично весь матч провели в атаках, але Богдан у воротах гостей був незрівнянний. У підсумку, тепер МЮ і "Ліверпуль" чекають перегравання.

Також відзначимо виліт потужних "Тоттенхем" і "Саутгемптон". Обидві команди програли аутсайдерам АПЛ - "Лестеру" і "Крістал Пелас", відповідно.

"Челсі" — "Бредфорд" 2:4

Голи: Кехілл, 21, Рамірес, 38 — Стід, 41, Мораїш, 75, Халлідей, 82, Йетс, 90+4

"Манчестер Сіті" — "Міддлсбро" 0:2

Голи: Бамфорд, 53, Кіке, 90+3

"Ліверпуль" — "Болтон" 0:0

"Кембрідж" - "МанЮнайтед" 0:0

"Блекберн" — "Суонсі" 3:1

Голи: Тейлор, 23, Гестед, 78, Конвей, 87 — Сігурдссон, 21

"Бірмінгем" - "Вест Бромвич" 1:2

Голи: Граундс, 45+1 — Анічебе, 25, 35

"Саутгемптон" — "Крістал Пелас" 2:3

Голи: Пелле, 9, Данн, 16 (автогол) — Шамах, 11, 39, Саного, 21

"Тоттенхем" — "Лестер" 1:2

Голи: Таунсенд, 19 (с пен.) — Ульоа, 83, Шлупп, 90+2

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram