>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гендиректор "Металіста": я розумію легіонерів - хто захоче зараз приїжджати в Україну?

Боси харківського клубу готові почекати

Гендиректор "Металіста": я розумію легіонерів - хто захоче зараз приїжджати в Україну?
Фото: metalist.ua

Генеральний директор «Металіста» Олександр Нотченко заявив, що харків'яни готові попрощатися з південноамериканськими легіонерами:

«Поки що я не хотів би коментувати цю ситуацію. У нас уже були випадки, коли легіонери пропускали перший збір. До початку другого ще два дні - подивимося.

Подивіться новини, які показують по телевізору. На всіх телеканалах показують той жах, який стався в Маріуполі. Гравці напевне це теж дивляться і, очевидно, замислюються, чи їхати їм в Україну. Я на їхньому місці теж, напевно, задумався б. Якщо хтось захоче покинути команду - ми готові піти назустріч і обговорити пропозицію, яка надійде в клуб.

Новачки? Поки що ні з ким контрактів не підписували. Є певні напрацювання і домовленості, але підписів під угодами поки що ніхто не ставив».

Нагадаємо, всі південноамериканські легіонери (Вільягра, Торрес, Шав'єр, Жажа) не прибули на збір «Металіста» до Туреччини. Своє рішення футболісти мотивували боргами із зарплати і преміальних. Клуб ще не розрахувався з гравцями за минулий рік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram