>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гвардіола і Заммер посварилися на тренуванні "Баварії"

Пеп занадто довго терпів директора з тренерськими амбіціями

Гвардіола і Заммер посварилися на тренуванні "Баварії"
Маттиас Заммер хочет порулить "Баварией"?
Фото: podrobnosti.ua

Як стверджують джерела німецької преси, між головним тренером "Баварії" Хосепом Гвардіолою і спортивним директором Маттіасом Заммером стався серйозний конфлікт.

Про суперечку між Заммером і Гвардіолою повідомляє Bild з посиланням на Sky. Епізод трапився на тренуванні "Баварії" в понеділок. Як стверджує джерело, Заммер накричав на іспанця, використовуючи нецензурні вирази.

Про причину конфлікту не повідомляється.

Нагадаємо, раніше німецькі журналісти повідомляли, що Гвардіола і Заммер давно не ладнають. У всьому винні "диктаторські" закиди Маттіаса. Заммер (кращий футболіст світу у 1996 році) раніше тренував дортмундську "Боруссію". Перейшовши до "Баварії", Заммер став лізти в тренерську "кухню". Так, наприклад, Маттіас під час матчів завжди сидить на тренерській лаві, а не у ВІП-ложі, у перервах ігор Заммер перебуває в роздягальні команди. При цьому Маттіас не мовчить, а регулярно вставляє свої п'ять копійок. Після програних матчів спортивний директор, не соромлячись, критикує тренера. Гвардіолі така поведінка "соратника" сподобатися не могла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram