>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Учасників плей-оф Кубка Африки може визначити жереб

У квартеті D всі команди мають однакові показники

Учасників плей-оф Кубка Африки може визначити жереб
Фото: sport-express.ru

Конфедерація африканського футболу підготувалася до проведення жеребкування на Кубку Африки-2015 у разі, якщо дві або більше збірних фінішують сьогодні у групі D з однаковими показниками. Досі всі чотири матчі у ній завершилися з рахунком 1:1. Відповідно всі збірні групи (Камерун, Кот-д'Івуар, Гвінея і Малі) мають однакові показники.

Жеребкування відбудеться у прес-центрі стадіону у Малабо відразу після матчу Камерун - Кот-д'Івуар. Одночасно з цією грою в Монгомо зіграють поєдинок Гвінея - Малі. Переможці цих ігор гарантовано виходять у плей-оф. А от у разі нічиї навіть в одному матчі доведеться кидати жереб.

Одного разу на Кубку Африки вже довелося визначати результат боротьби у груповому турнірі за допомогою жереба. Було це у 1988 році у Марокко, і в Кот-д'Івуарі про той випадок збереглася погана пам'ять. Тоді збірна цієї країни набрала три очки, як і Алжир. Різниця забитих і пропущених м'ячів у двох команд була однаковою - 2:2. Зустріч між ними закінчилася із рахунком 1:1. Та обставина, що Алжир здобув у турнірі одну перемогу, а Кот-д'Івуар всі три матчі завершив внічию, значення не мала. Жереб посміхнувся Алжиру, який вийшов у півфінал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram