>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський вирішив податися в президенти ФФУ

Президент "Дніпра" не дозволить вибори перетворити на "цирк"

Коломойський вирішив податися в президенти ФФУ
Фото: livejournal.com

В Андрія Павелка з'явився новий конкурент у боротьбі за крісло президента ФФУ. Про своє бажання балотуватися на пост глави ФФУ заявив президент "Дніпра" та губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський:

"Після того, як з виборів президента федерації несподівано і невмотивовано знялися Маркіян Лубківський і керівник пляжного футболу Сергій Харченко, я вирішив балотуватися на пост президента ФФУ.

По-перше, я хочу переконатися, що попередня практика непрозорості обрання глави Федерації, як і роботи самої ФФУ, піде в небуття. По-друге, якщо колеги візьмуть до уваги мої заслуги перед українським футболом і оберуть, то можу запевнити - принесу в розвиток Федерації і футболу значно більше, ніж багато зареєстрованих кандидатів.

У кожному разі, я маю намір брати активну участь у виборчій кампанії і боротися за перемогу".

Зазначимо, вибори президента ФФУ відбудуться 6 березня. Беззаперечним фаворитом "гонки" вважається Андрій Павелко, якого у ЗМІ зараховують до "команди Коломойського". Після того, як Анатолій Коньков добровільно пішов у відставку, "виконувачем обов'язків" боса ФФУ став саме Павелко.

Раніше Олег Печерний, один з учасників президентської "гонки", заявив, що Павелко перетворив вибори на "цирк".

Додамо, раніше Коломойський займав у ФФУ пост віце-президента і курував комітет арбітрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram