>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Тоттенхем" розбив "Арсенал" у лондонському дербі

У Північному Лондоні засяяла нова зірка

"Тоттенхем" розбив "Арсенал" у лондонському дербі
Фото: EPA/UPG

У суботу в англійській Прем'єрі-лізі відбулося відразу дві дербі. "Лондонське" протистояння між "Тоттенхемом" і "Арсеналом" вдалося! "Каноніри" чудово почали матч і цілком заслужено повели в рахунку. Озіл класним ударом у дотик завершив чудову комбінацію за участю Велбекка і Жиру. Месут, який пропустив три місяці через травму, забиває вже в третій грі поспіль. Але розвинути успіх підопічним Арсена Венгера (для француза це був 700-й матч в АПЛ!) не вдалося. "Шпори" досить швидко отямилися і спрямували на ворота Оспини шквал атак. Однак колумбієць, піймавши кураж, тягнув усе.

Але на 56-й хвилині голкіпер "Арсеналу" був безсилий: з ударом Дембеле Оспіна впорався, а от з добиванням Гаррі Кейна апріорі не міг упоратися. На 86-й хвилині Гаррі чудовим ударом головою поцілив у "дев'ятку" воріт "Арсеналу" і приніс своїй команді перемогу в дербі. Зауважимо, 21-річний Кейн є вихованцем "Тоттенхема" і в цьому сезоні забив уже 12 м'ячів в АПЛ!

А ось мерсісайдське дербі вийшло нудним і завершилося логічним "сухим" миром.

"Челсі", вимучивши перемогу над "Астон Віллою", до семи пунктів збільшили свою перевагу над "МанСіті". "Городяни" в суботу сенсаційно оступилися в матчі проти аутсайдера "Халла". Врятував МС від ураження Мілнер, класно виконавши штрафний на 90-й хвилині.

Турнірна таблиця: 1. "Челсі", - 56, 2. МС - 49, 3. "Саутгемптон" - 45, 4. МЮ — 43, 5. "Тоттенхем" - 43, 6. "Арсенал" - 42, 7. "Ліверпуль" - 39.

"Тоттенхем" - "Арсенал" 2:1

Голи: Кейн, 56, 86 — Озіл, 11

"Евертон" - "Ліверпуль" 0:0

"Манчестер Сіті" – "Халл" 1:1

Голи: Мілнер, 90+2 – Мейлер, 35

"Астон Вілла" - "Челсі" 1:2

Голи: Окоре, 48 — Азар, 8, Івановіч, 66

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram