>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Миколаїв" не має грошей на підготовку до сезону

"Корабели" ніяк не вийдуть із відпустки

"Миколаїв" не має грошей на підготовку до сезону
Фото: www.mfc.mk.ua

Віце-президент "Миколаєва" Олег Кершов розповів про ситуацію в клубі. Команда не змогла зібратися для підготовки до весняної частини чемпіонату Першої ліги, повідомляє "Український футбол".

"Приховувати нічого. Ми не мали коштів, тому й команду не збирали. Зараз чекаємо на рішення від людей, які, власне, і повинні нам виділити кошти на життєдіяльність клубу. Я постійно на зв'язку з мером. Нам із дня на день обіцяють, але поки що допомоги ми так і не отримали. Тренерський штаб на чолі з Юрієм Смагіним відмовився від ідеї збирати команду в такій ситуації. Сподіваємося, що найближчим часом наше питання нарешті вирішиться і "Миколаїв" почне тренувальний процес", - заявив Кершов.

Нагадаємо, "Миколаїв" пішов на зимову перерву на 12-му місці в турнірній таблиці Першої ліги. Раніше зі змагань знялася алчевська "Сталь".

Додамо, що протягом останніх трьох років "Миколаїв" неодноразово переживав фінансову скруту. Однак клубу завжди "в останній момент" вдавалося вирішувати проблеми.

Зазначимо, раніше київський "Арсенал" заявив, що може навесні взяти участь у чемпіонаті Першої ліги, замінивши один з клубів-банкрутів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram