>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Що відбувається, пане Григорчук", - азербайджанські ЗМІ про дебют українського тренера

"Габала" зазнала двох "сухих" поразок поспіль

"Що відбувається, пане Григорчук", - азербайджанські ЗМІ про дебют українського тренера
Фото: EPA/UPG

Азербайджанська "Габала", якою керує український наставник Роман Григорчук, вкрай невдало стартувала у весняній частині чемпіонату своєї країни. Вихованці Григорчука зазнали двох поразок поспіль. У першому "весняному" турі "Габала" поступилася АЗАЛу (0:1). А потім програла "Сімургу" (0:2).

Таким чином "Габала" опустилася на шосте місце у турнірній таблиці (у чемпіонаті беруть участь 9 команд). Команда Григорчука відстає від "Нефтчі" (3-тє місце) на 5 очок, а від лідера "Карабаху" - на 15.

Такі результати, а головне величезні проблеми у грі команди, викликають в Азербайджані подив. Так популярний у закавказькій країні портал Аzerisport.com опублікував критичний матеріал під гучною назвою "Що відбувається, пане Григорчук?". Зокрема журналіст зазначає:

"Поразка від "Сімурга" у північному дербі ще раз оголила величезний пласт проблем, який скупчився в "Габалі". Один з найамбітніших клубів країни, що має всі умови для розвитку та добування результатів, все ще не може отямитися. І справа навряд чи в тому, що коли йшов Юрій Палич Сьомін, він повів за собою кількох ключових гравців.

Відсутність взаєморозуміння, небажання боротися, інертність у діях - складалося відчуття, що "Габала" просто дограє сезон, у якому або всі виграли, або всі програли. Але надворі 21-й тур, попереду ще майже половина сезону. Часу для того, щоб побудувати хоч якусь гру, у Григорчука було. Зараз пора показувати щось виразне. Але екс-одесити, схоже, ще не зрозуміли, для чого приїхали в Азербайджан. Один із них уже встиг схопити і перше видалення - мова про воротаря Дмитра Безотосного, який, віддамо йому належне, перед матчем проти "Сімурга" у грі за нову команду не пропускав...".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram