>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лідер ультрас "Карпат": "Шахтар" на свої матчі завозить людей зі львівських сіл

На гру "гірників" можна потрапити за 20 гривень

Лідер ультрас "Карпат": "Шахтар" на свої матчі завозить людей зі львівських сіл
Фото: news.nikcity.com

Лідер ультрас львівських "Карпат" Тарас Павлів вважає, що "Шахтар" хоч і проводить позитивні акції, поводиться у Львові неправильно. Про це Тарас написав у своєму блозі на сайті Matchday:

"Політична позиція "Шахтаря" і його президента про події на Донбасі для людей не зрозуміла. Якщо точніше, саме позиція "проти війни" зіграла свою роль. Скільки говорили про те, щоб гірники допомагали української армії, але всі знають, що керівництво донецького клубу цього не робить.

Менеджмент «Шахтаря» не змінює свою політику як у Донецьку, так і у Львові. Під час матчів чемпіонату України завозяться люди з маленьких містечок Львівщини. "Шахтар" пропонує низьку ціну на квитки. Людей, що проживають кілометрів за 30 від Львова, довозять автобусом на стадіон. Приїжджають в село, дають автобус, збирають людей. Це все разом коштує 20 гривень. Про що тут говорити, коли найдешевший квиток на матч "Карпат" коштує 50 гривень? Ну і не варто забувати, що на нову арену ходити набагато приємніше, та й "Ашан" недалеко. Зараз у Львові "Шахтар" у Лізі чемпіонів зіграє з "Баварією" і, зрозуміло, буде повний стадіон. Людей в більшості своїй не хвилюють політичні моменти клубу.

"Шахтар" проводить багато позитивних акцій. Для дітей, дитячих будинків, спортивних шкіл. Цим мали б займатися ті ж "Карпати". Але, як кажуть, добре, що хоча б хтось за це взявся. Коли нам почали дорікати, що це ми кинули фаєр на поле під час матчу Ліги чемпіонів, я зрозумів, що деякі люди не міняються. Вся країна вже знає, хто такі ультрас і що вони роблять насправді. Це зовсім не ті люди, якими нас описувала команда Януковича і деякі ЗМІ. Але тут знову отримали і почали співати старої: мовляв, хтось хоче вигнати донецьку команду зі Львова. До речі, досі не зрозуміло, хто замовляв кидання того фаєра", - сказав Павлів.

Нагадаємо, восени двічі матчі у Львові зупинялися через кинуті фаєри: у грі "Шахтар" - "Порту" й Україна - Македонія. Раніше гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін неодноразово заявляв, що менеджмент "Карпат" хоче вигнати "гірників" зі Львова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram