>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Дніпро" готовий відпустити Влада і Матоса, - Маркевич

З Політилом дніпропетровці вже попрощалися

"Дніпро" готовий відпустити Влада і Матоса, - Маркевич
Фото: ФК "Днепр"

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич в інтерв'ю "Команді" розповів про готовність команди до матчу в Лізі Європи проти "Олімпіакоса" і заявив, що клуб готовий продати легіонерів Олександра Влада і Лео Матоса:

"У "Олімпіакоса" є невелика перевага. Ми проводили спаринги, тоді як наш суперник, за винятком двох тижнів, грав матчі чемпіонату. Понад те, у нас, по суті, перший поєдинок відбудеться на нейтральному полі. Але від цих реалій нікуди не подітися, в будь-якому разі будемо боротися за перемогу.

На першому зборі ми грали на тлі великих навантажень, та й основним складом весь матч ми, по суті, не виступали, проводячи багато замін. Ми не хотіли сильно ризикувати, щоб хтось із хлопців не вилетів через травму, як це сталося з Ондржеєем Мазухом. Саме в центрі оборони у нас найбільше проблем - залишилося два захисники.

Відхід гравців? Політило поїхав в оренду в "Волинь". Кравченко - до Німеччини на обстеження, а щодо Влада і Матоса ми готові розглядати будь-які пропозиції, орендну угоду або повний викуп футболістів".

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Олімпіакос" відбудеться в четвер у Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram