>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров: хлопці не мали сил до душу дійти

Кияни постараються взяти реванш у французів у другому поєдинку

Ребров: хлопці не мали сил до душу дійти
Фото: dynamo.kiev.ua

У четвер «Динамо» програло «Генгаму» у першому матчі 1/16 фіналу ЛЄ - 1:2. Багато в чому на результат вплинули дії арбітра, який у першому таймі видалив Ярмоленка і Беланду. Сергій Ребров на післяматчевій прес-конференції зазначив, що до вилучень його підопічні грали добре:

«До видалення ми грали гідно. Забили м'яч, мали моменти, щоб розвинути успіх. А потім... Не хочу говорити про суддів, але Ярмоленко просто бачив, що його товариш по команді лежить на полі і спливає кров'ю. Напевно, це бачив і боковий суддя, який стояв поруч. Напевно, це бачили і футболісти «Генгама», але вони абсолютно ніяк на це не відреагували, а продовжували атаку. Я розумію, якщо футболіст просто лежить на полі, то, звичайно, не виключено, що він симулює. Але якщо в людини відкрита рана, якщо в нього йде кров, а в цих умовах триває гра, то це не просто не «фейр-плей», це те, що я взагалі не знаю, як назвати. Так, я згоден, що Ярмоленко грубо сфолив, але він бачив, що його товаришеві терміново потрібна допомога. І це бачили всі! Крім судді.

Про поведінку же Беланди я не можу судити, бо в той момент дивився в інший бік. Але ми обов'язково розберемо всі моменти.

А якщо говорити про героїв, то це все ті гравці, які залишилися на полі і билися за всіх 24-х осіб. Так, вони, в основному оборонялися, для контратак не було можливостей, але хлопці віддали на футбольному полі все, що у них було. Напевно, зараз у роздягальні вони навіть не можуть піти в душ, тому що просто немає сил дійти.

«Генгам»? Вони з перших хвилин почали пресингувати. Але я радий, що хлопці доволі впевнено виходили з-під цього пресингу і створювали моменти. Повторюся, до вилучень ми грали дуже гідно. Сподіваюся, хлопці запам'ятали, як вони грали. А ми їм із задоволенням про це нагадаємо. Особисто мені подобалося, як ми грали до вилучень. Потім, звичайно, це вже було геройство хлопців.

Травми? У Сидорчука відкрита рана. Його відвезли до лікарні. Думаю, йому накладуть чимало швів. Коли я побачив його рану, тут уже мені зле стало... У Ленса дуже сильне забиття. Джермейн досі шкутильгає. Продовжувати грати він, зрозуміло, ніяк не міг".

У матчі-відповіді, який відбудеться через тиждень, Ребров не зможе розраховувати на дискваліфікованих Сидорчука, Ярмоленко, Беланду і травмованих Мбокані, Макаренка і Гармаша.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram