>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" забила 14 м'ячів у двох останніх іграх чемпіонату Німеччини

"Вердер" продовжив свою безпрограшну серію до 6 ігор

"Баварія" забила 14 м'ячів у двох останніх іграх чемпіонату Німеччини
Фото: EPA/UPG

Мюнхенська "Баварія" в 22-му турі Бундесліги розгромила "Падерборн". Підопічні Гвардіоли на виїзді забили 6 "сухих" м'ячів. Героєм зустрічі став Ар'єн Роббен, який оформив дубль. В останніх чотирьох матчах Бундесліги Ар'єн забив 4 м'ячі і вирвався в лідери бомбардирських перегонів. Зараз на рахунку голландця 16 м'ячів. В Александра Майєра з "Айнтрахту" на 2 голи менше.

Нагадаємо, минулого вік-енду "Баварія" розгромила "Гамбург" - 8:0. У підсумку в двох останніх іграх чемпіонату Німеччини мюнхенці забили 14 голів. Останній подібний випадок стався у вересні 1976 року. Тоді у двох зустрічах мюнхенська команда забила 15 голів. Додамо, що між двома розгромами "Баварія" не змогла забити "Шахтарю".

З інших матчів виокремимо перемогу дортмундської "Боруссії" над "Штутгартом". Підопічні Клоппа здобули третій виграш поспіль і піднялися на 12-те місце (25 пунктів). Від зони вильоту дортмундців відокремлюють вже 4 очки.

"Вердер" Віктора Скрипника на виїзді вирвав нічию у "Шальке". Врятував "Музикантів" від поразки Предль, який забив у компенсований час. Таким чином, безпрограшна серія бременців досягла 6-ти ігор (5 перемог, 1 нічия). На даний момент "Вердер", набравши 30 очок, займає 7-ме місце. Від 4-го лігочемпіонівського місця ("Шальке") команду Скрипника відокремлюють всього 5 очок.

"Падерборн" — "Баварія" 0:6

Голи: Левандовські, 24, 37, Роббен, 63 (з пенальті), 86, Рібері, 72, Вайзер, 78

"Штутгарт" – "Боруссія" Д 2:3

Голи: Кляйн, 32 (пенальті), Нідермайєр, 90+1 – Обамеянг, 25, Гюндоган, 39, Ройс, 89

"Шальке" — "Вердер" 1:1

Голи: Майєр, 61 — Предль, 90+2

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram