>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Арсенал" розтрощили у першому матчі плей-оф Ліги чемпіонів

"Монако" здивував свого колишнього "керманича"

"Арсенал" розтрощили у першому матчі плей-оф Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів відбулася гучна сенсація. Скромний "Монако" зумів на виїзді забити три м'ячі лондонському "Арсеналу".

Матч для "канонірів" розпочався досить оптимістично. "Арсенал" відразу ж захопив ініціативу і провів на ворота монегасків серію хороших атак. Але домогтися успіху господарям не вдалося - Жиру, Санчеса і Озіла підвела реалізація. Футболісти ж "Монако" вперед особливо не рвалися. Проте на 38-й хвилині мало не перша вилазка гостей до чужих воріт завершилася голом. Кондогбія потужно пробив здалеку і м'яч після рикошету від захисника влетів у ворота Оспіни.

У другому таймі "Арсенал" знову скерував на ворота суперника шквал атак. Монегаски не тільки вистояли, а й провели ще одну гольову контратаку. Найдосвідченіший Бербатов холоднокровно завершив блискавичний випад.

У компенсований час команди обмінялися голами. На першій доданій хвилині Окслейд-Чемберлен підсолодив лондонцям пігулку. Однак через три хвилини Карраско поставив крапку не тільки в матчі, але й в усьому протистоянні. Відіграти на виїзді 1:3 - завдання практично нездійсненне.

Нагадаємо, Арсен Венгер, який очолює "канонірів" майже 19 років, починав свою тренерську кар'єру саме в "Монако". З монегасками Арсенал попрацював 7 років.

"Арсенал" — "Монако" 1:3

Голи: Окслейд-Чемберлен, 90+1 — Кондогбія, 38, Бербатов, 53, Карраско, 90+4

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram