>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Чорноморець" відмовляється грати поза межами Одеси

"Моряки" погрожують зірвати матч проти "Дніпра"

"Чорноморець" не збирається проводити домашні матчі поза межами Одеси і навіть може на знак протесту відмовитися від кубкової гри з "Дніпром" 4 березня. Про це "Футбол NEWS" повідомив гендиректор клубу Сергій Керницький:

"Ми є стороною, що приймає, ми - господарі матчу. Але це відбувається в рамках чемпіонату і Кубка. У цьому разі організатор хто? Прем'єр-ліга. Ось ми зараз і відішлемо їм відповідний документ, долучимо листи. Нехай вони теж приймуть якесь рішення.

Ми зробили все для того, щоб клуб вижив і грав у Прем'єр-лізі. Але зараз я не знаю, як вчинити в цій ситуації. Ми можемо показати іншим клубам, відмовитися від чогось і не проводити гру з "Дніпром". А далі вони нехай вирішують на підставі цього досвіду.

Так, ми постраждаємо заради спільної мети. Втратимо очки і припинимо боротьбу у Кубку. Але ми покажемо прецедент всім клубам і Прем'єр-лізі. Нехай вони теж щось думають.

Я розумію, якби це була ситуація як у Донецьку та Луганську. Тоді зрозуміло, що ми мусили б переїхати. Але тут чого ми повинні переїжджати?".

Нагадаємо, вчора МВС направило листа в одеський клуб з рекомендацією відмовитися від проведення футбольних матчів в Одесі через загрозу терактів.

Додамо, восени минулого року матч "Металіст" - "Чорноморець" перенесли з тієї ж причини. Спершу харківська міліція заборонила грати у "Першій столиці", потім їхній приклад наслідували колеги з Одеси (УПЛ перенесла гру з Харкова).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram