>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Павлов влаштував скандал у першому матчі Прем'єр-ліги 2015 року

Керманич "Іллічівця" після гри хотів і мізки відбити і дещо відірвати

Павлов влаштував скандал у першому матчі Прем'єр-ліги 2015 року
Фото: tchkcdn.com

У п'ятницю в Україні поновився чемпіонат України з футболу. У Дніпропетровську на "Метеорі" у першому весняному матчі зустрілися "Іллічівець" та "Чорноморець". Нечисленні глядачі (офіційно на грі були присутні 150 осіб) голів (та й небезпечних атак, в цілому) так і не побачили. А от після гри було спекотно. Наставник маріупольської команди Микола Павлов на післяматчевій прес-конференції влаштував скандал. На думку досвідченого тренера, "моряки" повелися не по-людськи, зайнявши чужу роздягальню.

"Сьогодні "Чорноморець" був як господар. Я собі взагалі в житті не можу уявити, щоб вони так вчинили і зайняли нашу роздягальню. Ми повинні були роздягатися там. Чисто по-людськи хіба можна так робити?

Ми грали у Луцьку - я був теж в ролі господаря. В Одесі грали теж в ролі господаря. Я б в житті не додумався зайняти чужу роздягальню господарів поля! Це треба брати палицю і мізки відбивати тому, хто прийняв таке рішення.

Останнім часом роль головного тренера вирішує дуже мало. За нас приймають рішення: брати чи не брати, їхати на збори чи не їхати. Якби у мене адміністратор команди зайшов в чужу роздягальню, я б йому яйця відірвав. У вас же адміністратор чоловік?

Мене колотило всю гру, я навіть жодного разу не встав. Знаю, що головний тренер не винен, він колишній футболіст. Зараз навколофутбольним людям модно говорити, що вони багато років у футболі. Футбол жити повинен в нас всередині, а не ми повинні бути в футболі!

Ось через таких, які "у футболі", таке неподобство у нас в країні твориться", - наводить слова Павлова канал "Футбол 1".

Нагадаємо, матч першого кола між цими команда пройшов в Одесі на полі "Чорноморця". Однак формально, "по протоколу", господарем вважався "Іллічівець". Відповідно, в п'ятничній грі приймаючою стороною по суті був приазовський клуб, а "по протоколу" - "Чорноморець".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram