>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ді Марія був занадто потворним для "Реала", - Рексач

Перес не цінував Анхеля

Ді Марія був занадто потворним для "Реала", - Рексач
Фото: EPA/UPG

Легенда "Барселони" Карлес Рексач розповів, чому "Реал" продав одного з найкращих гравців Анхеля Ді Марію.

"Флорентіно Перес дивиться на світовий ринок і хоче, щоб його клубом захоплювалися скрізь. Розумієте, що я маю на увазі? Роналду - флагман клубу. Перес продає міжнародний бренд. Вісенте дель Боске і Ді Марія занадто потворні для "Реала". Вони відрізняються від Тоні Крооса і Хамеса Родрігеса", - цитує Рексача capitalfm.com.

Нагадаємо, аргентинець перейшов до "Манчестер Юнайтед" з "Реала" у серпні 2014 року. Сума трансферу становила 59,7 мільйона євро.

Додамо, Анхель вважався одним із кращих гравців "Реала". Саме Ді Марія минулого сезону допоміг "Галактікос" виграти Кубок Короля і Лігу чемпіонів - аргентинець визнавався кращим гравцем фіналу. Однак Перес, незважаючи на прохання Роналду і Анчелотті, влітку продав Анхеля. Мадридські журналісти повідомляли, що бос "Реала" був розчарований Ді Марією через його нездатність "продавати" себе. Переса більше цікавлять не голи і передачі, а кількість проданих футболок. За цим показником аргентинець був аутсайдером у "Реалі". Сам Анхель після переїзду в Англію заявив, що в Мадриді його не поважають.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram