>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лідери проти англійських "середняків": 7 ігор - 7 перемог

На Туманному Альбіоні обійшлося без сенсацій у черговому турі

Лідери проти англійських "середняків": 7 ігор - 7 перемог
Фото: EPA/UPG

У середу в Англії зіграли матчі 28-го туру. Дивно, але перші сім команд АПЛ синхронно, нехай і з величезними труднощами, виграли свої ігри. "Челсі" у лондонському дербі мінімально переміг "Вест Хем". У напруженій грі все вирішив гол Азара. Для бельгійця цей м'яч став 10-м у сезоні. "МанСіті" ледве-ледве обіграв аутсайдера ліги "Лестер" на своєму полі. Виручили "городян" Сілва і Мілнер, які забили по голу.

Відчайдушна битва йде за інші дві путівки в ЛЧ: на третє і четверте місця претендують відразу п'ять команд. Поки переможно виглядають шанси "Арсенала". "Каноніри" здобули четверту поспіль перемогу в чемпіонаті. Цього разу під каток Венгера потрапив КПР. Голи у "канонірів" всередині другого тайму забили Жиру і Санчес. "МанЮнайтед" вирвав три очки у "Ньюкасла". Переможний гол наприкінці зустрічі забив Ешлі Янг. Однак героєм зустрічі став усе ж Вейн Руні. "Шрек" запресингував трьох захисників і воротаря, змусивши "Сорок" віддати м'яч Янгу. Ешлі в порожні ворота не схибив. А ось Сіссе, вийшовши на рандеву з Де Хеа, момент для забиванняне використав.

"Ліверпуль" досить впевнено на своєму полі розібрався з "Бернлі". У другій грі поспіль забиває Хендерсон, який замінив Джеррарда на капітанському містку. "Саутгемптон" і "Тоттенхем" перервали низку поразок, обігравши, відповідно, "Крістал Пелас" і "Суонсі".

Турнірна таблиця: 1. "Челсі" - 63, 2. МС — 58, 3. "Арсенал" - 54, 4. МЮ - , 53, 5. "Ліверпуль" - 51, 6. "Саутгемптон" - 49, 7. "Тоттенхем" - 47.

"Вест Хем" — "Челсі" 0:1

Гол: Азар, 22

"Манчестер Сіті" — "Лестер" 2:0

Голи: Сілва, 45+1, Мілнер, 88

КПР — "Арсенал" 1:2

Голи: Остін, 82 — Жиру, 64, Санчес, 70

"Ньюкасл" - "Манчестер Юнайтед" 0:1

Гол: Янг, 89

"Ліверпуль" - "Бернлі" 2:0

Голи: Хендерсон, 29, Старрідж, 51

"Тоттенхем" — "Суонсі" 3:2

Голи: Чадлі, 7, Мейсон, 51, Таунсенд, 60 — Ки, 19, Сігурдссон, 89

"Саутгемптон" - "Кристал Пелас" 1:0

Гол: Мане, 83

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram