>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Грецький чемпіонат відновиться на порожніх стадіонах

Фанів на найближчі ігри пускати не будуть

Грецький чемпіонат відновиться на порожніх стадіонах
Ультрас выгонят со стадионов
Фото: EPA/UPG

Міністр спорту Греції Ставро Контоніс заявив, що розіграш чемпіонату Греції відновиться 6 березня. Однак уболівальників на матчі пускати не будуть, повідомляє Greek Reporter.

За словами Контоніса, рішення про проведення матчів без глядачів ухвалено на час пошуку необхідних заходів безпеки на стадіонах. Особливий акцент Контоніс зробив на системі електронних квитків, якою зобов'язані користуватися всі грецькі клуби вищої ліги.

Матчі 27-го туру чемпіонату Греції заплановані на 6-8 березня. Чиновники хочуть подивитися, чи будуть інциденти, пов'язані з матчем підвищеного ступеня небезпеки "Панатінаїкос" - ПАОК після вже ухваленого рішення про проведення або скасування 28-го туру.

У нинішньому сезоні чемпіонат Греції припинявся тричі. У вересні скасували тур через смерть уболівальника, який загинув унаслідок запеклої сутички фанатів після матчу третього дивізіону. Вдруге - у листопаді, після того як заступник директора суддівського комітету Крістофорос Зографос був доставлений в лікарню унаслідок жорстокого нападу.

Минулого тижня влада країни ухвалила рішення перервати сезон втретє після масових заворушень за участю фанатів під час афінського дербі "Панатінаїкос" - "Олімпіакос" та матчу "Ларісса" - "Волос". Пізніше на засіданні ради ліги спалахнула бійка між президентами "Олімпіакоса" і "Панатінаїкоса".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram