>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПСЖ у меншості викинув "Челсі" з Ліги чемпіонів

Команда Блана здивувала "Стемфорд Бридж"

ПСЖ у меншості викинув "Челсі" з Ліги чемпіонів
Тиаго Силва
Фото: EPA/UPG

ПСЖ зробив неможливе, вибивши «Челсі» з Ліги чемпіонів. Зігравши з «автобусом Моурінью» внічию в першому матчі (1:1), парижани виглядали очевидними аутсайдерами. До того ж на 31-й хвилині ПСЖ залишився в меншості - Куйперс вигнав з поля Ібрагімовича. Можна по-різному оцінювати цей епізод (Златан дійсно зіграв проти Оскара доволі брутально), але голландський рефері загалом відпрацював у цьому поєдинку огидно. За повного потурання арбітра на полі постійно розгоралася «війна». Та й Дієго Коста, який грав по-хамськи, награв на три видалення, а заробив тільки «гірчичник».

На 81-й хвилині «Челсі» зробив вагому заявку на успіх, забивши гол. Захисник Кехілл розстріляв Сірігу після подачі кутового. Однак господарям не вдалося втримати переможний результат. ПСЖ у меншості пішов в атаку, і Давид Луїс (екс-гравець «Челсі», який виявився не потрібен Моурінью) пробив Куртуа після кутового. Овертайм!

На 96-й хвилині «Сині» знову вийшли вперед. Тіаго Сілва (кращий гравець у складі ПСЖ!) зіграв рукою у своєму штрафному - Азар з «точки» був влучним. Парижани знову не здалися. Підопічні Лорана Блана великими силами перейшли в наступ і таки шокували «Стемфорд Бридж». Із першим забійним ударом Сілви Куртуа впорався, але після повторного навісу з кутового Тіаго змусив Тібо капітулювати - 2:2. І ПСЖ завдяки правилу виїзного гола йде далі!

Зазначимо, рік тому «Челсі» за сумою двох матчів також завдяки виїзному м'ячу переграв ПСЖ. У Парижі підопічні Моуріньо були розбиті 1:3, але в Лондоні наприкінці матчу вирвали перемогу 2:0.

«Челсі» - ПСЖ 2:2 (перший матч 1:1)

Голи: Кехілл, 81, Азар, 96 (з пенальті) - Давид Луїс, 86, Тіаго Сілва, 114

Вилучення: Ібрагімович, 31

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram