>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ярмоленко не захотів бути "другим Шевою"

В Україні чи не кожного яскравого нападника називають новим Шевченком

Ярмоленко не захотів бути "другим Шевою"
Фото: uefa.com

Напередодні матчу з "Евертоном" лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про зміни в команді, які відбулися з приходом на тренерський місток Сергія Реброва:

"Змінилося досить багато. Якщо говорити коротко, змінився тренувальний процес. Дуже багато працюємо над тактикою. Не можна сказати, що раніше ми на тактику не звертали уваги, але зараз цьому аспекту ми приділяємо дуже велику частину тренувального процесу. Напевно, з серйозними суперниками це позначається і допомагає.

За Блохіна більше була потрібна швидкість, використовувалися подачі з флангів. Зараз ми намагаємося більше тримати м'яч, контролювати гру, розіграти до правильного. Зараз трохи по-іншому. Футбол теж не стоїть на місці, і тренерський штаб це бачить, намагається ставити сучасний футбол.

Порівняння з Шевченком? Було приємним таке порівняння, з таким великим нападником. Але у нас у країні з Шевченком прийнято порівнювати практично будь-якого молодого гравця, який яскраво починає. Для себе вирішив: "Не хочу бути другим Шевченком, хочу залишити якийсь свій слід, хочу бути першим Ярмоленком!".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram