>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Джеррард позбавив "Ліверпуль" Ліги чемпіонів

Капітан підвів свою команду, заробивши "рекордне" видалення

Джеррард позбавив "Ліверпуль" Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

«Ліверпуль» на своєму полі програв принципове дербі «МанЮнайтед». Героєм зустрічі став Хуан Мата. Іспанець, якому Ван Гал не надто довіряє, оформив дубль на «Енфілді». У першому таймі Хуан після пасу Еррери майстерно реалізував вихід практично один на один. У другому таймі - після передачі Ді Марії - блискуче пробив у падінні через себе. «Ліверпуль» зумів відповісти тільки раз. Зазначимо, що весь другий тайм мерсисайдці провели в меншості. Підвів команду Стівен Джеррард. Капітан «Ліверпуля», вийшовши на заміну в перерві, вже на 40-й секунді заробив видалення - Стівен навмисне наступив на ногу Еррері!

Додамо, у другому таймі арбітр цілком міг видаляти і Балотеллі, який поводився по-хамськи щодо «дияволів». В одному з епізодів його врятував фан - зупинив італійця, коли той мав намір «поговорити по душах» зі Смоллінгом.

Тож «Ліверпуль» практично втратив шанси на путівку в ЛЧ. Зараз «Червоні» відстають від МЮ на 5 очок (54 пункти проти 59). На 3-му місці - «Арсенал» (60). «Челсі», вимучивши перемогу над «Халлом», очолює АПЛ, випереджаючи «МанСіті» на 6 очок (з грою в запасі).

Гонку бомбардирів АПЛ очолив Харрі Кейн. Форвард «Тоттенгема», зробивши хет-трик у ворота «Лестера», довів число своїх голів у лізі до 19.

«Ліверпуль» — «Манчестер Юнайтед» 1:2

Голи: Старридж, 69 — Мата, 14, 59

«Тоттенгем» - «Лестер» 4:3

Голи: Кейн, 6, 13, 64 (з пен.), Шлупп, 85 (автогол) — Варді, 38, Морган, 50, Ньюджент, 89

«Халл Сіті» — «Челсі» 2:3

Голи: Ель-Мохаммаді, 27, Ернандес, 28 — Азар, 2, Дієго Коста, 9, Ремі, 77

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram