>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: я не заздрю купці покидьків, які вивісили ультраправий банер

"Динамо" знову оштрафують

Суркіс: я не заздрю купці покидьків, які вивісили ультраправий банер

Київське «Динамо» знову потрапить під санкції УЄФА. Делегати FARE зафіксували на «Олімпійському» на матчі киян з «Евертоном» заборонену символіку ультраправого спрямування. За підсумками доповіді FARE, УЄФА відкрив дисциплінарну справу проти українського клубу. Ігор Суркіс заявив, що клуб вирахує «купку покидьків», повідомляє «Сегодня».

«Думаю, знову буде накладено штраф. Що ми можемо зробити? Як зазначено в рапорті делегата матчу, все минуло без ексцесів, без бійок. Але трійка-четвірка вивісила заборонений банер.

Купка покидьків може позбавити тисячі людей радості відвідування матчів. Я не заздрю цим негідникам. Якщо ми їх вирахуємо, навіть не уявляю, що з ними можуть зробити наші фани. Сподіваюся, в УЄФА оцінять і позитивні моменти і приймуть рішення, яке дозволить уболівальникам бути на трибунах», - заявив бос «Динамо».

Зазначимо,

на матчі «Динамо» - «Евертон» було встановлено рекорд відвідуваності ЛЄ (67 553 глядачі). У поєдинку проти «Фіорентини» його можуть побити, оскільки на грі з англійцями один сектор був закритий через фанатські заворушення на матчі з «Генгамом».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram